Ingrediente
  • Piept de pui – 800 de g
  • Sare
  • Piper
  • Faina
  • Ou – 3 buc
  • Pesmet

Snitelul de pui este usor de preparat si extrem de gustos. Cele 3 elemente de baza pentru un preparat pane sunt: Faina – Ou – Pesmet.

Mod de preparare Snitel de pui:

Pasul 1 –curatam pieptul de pui de piele si de os (daca este cazul), apoi verificam sa nu fie prea gros. Daca este gros il taiem din cutit, se recomanda sa nu fie batut cu ciocanul de snitele deoarece este o carne frageda si se poate destrama.



style=”display:inline-block;width:300px;height:250px”
data-ad-client=”ca-pub-6437813426150165″
data-ad-slot=”7158931930″>

Pasul 2 – se pune intr-o cratita uleiul la incins, se recomanda sa se faca in baie de ulei pentru a se praji uniform.

Pasul 3 – fiecare bucata de pui se trece pe rand prin faina – ou – pesmet.

Pasul 4 – se verifica uleiul (folosim putina faina cu ou, iar daca aceasta se ridica imediat inseamna ca uleiul este incins).

Pasul 5 – adaugam pe rand snitelele de pui, dar nu le lasam mai mult de 8 minute in baia de ulei.

Pasul 6 – le scoatem pe un servetel de hartie pentru a se inlatura excesul de ulei.

Se serveste cald alaturi de orice tip de garnitura.

Pofta buna!

piept de pui

piept de pui

preparare snitele de pui

preparare snitele de pui

preparare snitele de pui 2

preparare snitele de pui 2

preparare snitele de pui 3

preparare snitele de pui 3

snitel de pui

snitel de pui

piept de puipreparare snitele de puipreparare snitele de pui 2preparare snitele de pui 3snitel de pui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Snitel de pui, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Pagini similare