Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe

(Hide This)

Ciorbe si supe

»
Ciorbe si supe

O ciorba sau o supa este felul de mancare cu care trebuie sa ne incepem fiecare pranz. Fie ca este o ciorba de pui sau o ciorba de vacuta, supe crema si multe alte retete traditionale romanesti dar si internationale, puteti alege orice este pe placul vostru. In aceasta categorie de ciorbe si supe veti gasi de fiecare data ceva bun de gatit.

Ciorba de varza cu afumatura

Pentru ca frigul de afara s-a “instalat” ca si la “el acasa”, trebuie sa gatim mancaruri cat mai hranitoare, consistente si gustoase. Din acest motiv astazi am decis ca trebuie sa va prezint, pas cu pas, modul in care eu reusesc sa imi “incalzesc” familia, mai exact gatind ciorba de varza cu afumatura. Combinatia dintre varza si[...]
Citeste tot

ciorba de varza cu afumatura

Supa de rosii cu taitei

Pentru foarte multa lume supa de rosii cu taitei reprezinta o “calatorie culinara” in trecut, o amintire placuta din copilaria noastra. Supa de rosii cu taitei este apreciata atat in zilele calduroase de vara cand o putem consuma rece, cat si in zilele de post cand o putem consuma calda. Tot ceea ce trebuie sa facem pentru[...]
Citeste tot

supa de rosii cu taitei

Supa crema de legume

Sanatoasa, consistenta, aromata, bogata in vitamine, usor de preparat, cremoasa si foarte gustoasa, supa crema de legume este alegerea ideala de fiecare data cand dorim sa ne impresionam persoanele dragi noua. Unul dintre avantajele supei creme de legume este acela ca aceasta supa poate fi gatita cu legumele pe care le aveti in casa, in acest fel[...]
Citeste tot

supa crema de legume

Ciorba taraneasca

Zilele friguroase au inceput sa ne “bata la usa”, astfel trebuie sa avem din ce in ce mai multa grija de hrana pe care o consumam. Astazi va voi prezenta un preparat culinar care cu siguranta va va incalzi atat la propriu cat si la figurat, si anume Ciorba taraneasca. Bogata in vitamine si extrem de hranitoare,[...]
Citeste tot

ciorba taraneasca

Supa crema de rosii cu busuioc

Preparatul culinar pe care il vom gati impreuna astazi este pe cat de simplu, pe atat de gustos, si anume supa crema de rosii cu busuioc. Rosiile se gasesc aproape “la fiecare colt de strada”, asadar nu trebuie investit timp pentru cumparaturi si nici nu trebuie alocat un buget colosal. De asemenea timpul (inamicul fiecarui om care[...]
Citeste tot

supa crema de rosii cu busuioc

Supa crema de cartofi cu afumatura

O portie sanatoasa de supa este cu siguranta alegerea ideala atunci cand vrem sa infruntam gradele Celsius in continua scadere, atunci cand nu ne simtim tocmai in forma maxima, sau pur si simplu atunci cand vrem sa ne hranim sanatos si sa ne hidratam corespunzator. Iar pentru ca multa lume stie deja cum sa prepare supa crema[...]
Citeste tot

Supa crema de cartofi cu afumatura

Supa crema de dovlecei

Tinand cont de faptul ca este foarte important sa ne hidratam si sa consumam cat mai multe fructe si legume, astazi va voi prezenta un preparat culinar care cu siguranta va raspunde multor cerinte in ceea ce priveste o dieta echilibrata si sanatoasa, si anume supa crema de dovlecei. In magazine vom gasi destul de usor dovlecei[...]
Citeste tot

supa crema de dovlecei

Ciorba de peste

Datorita continutului ridicat de omega 3, carnea de peste este recomandata pentru persoanele care au probleme cu inima sau cu circulatia sanguina. Astazi v-am pregatit o reteta de ciorba de peste, care se prepara usor si este extrem de gustoasa. Mod de preparare: Pasul 1 – la inceput luam rondelele de crap si le scoatem pielea. Pasul[...]
Citeste tot

ciorba de peste

Ciorba de pui a la grec

O reteta cu influente grecesti care se poate consuma in orice anotimp, fiind extrem de gustoasa si hranitoare. Mod de preparare: Pasul 1 – la inceput taiem cubulete pulpele de pui. Pasul 2 – dupa ce au fost spalate si curatate, taiem legumele fideluta. Pasul 3 – luam o cratita si punem la calit legumele, in aceasta[...]
Citeste tot

ciorba de pui a la grec

Ciorba de fasole cu ciolan

O reteta extrem de gustoasa, care satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Mod de preparare ciorba de fasole cu ciolan: Pasul 1 – se pun ciolanele la fiert in apa, timp de 1 ora. Pasul 2 – dupa ce a fost lasata la inmuiat peste noapte, fasolea se pune la fiert intr-o cratita separata. Pasul 3[...]
Citeste tot

ciorba de ciolan cu fasole

Supa crema de linte

Lintea este o leguma care scade colesterolul, controleaza nivelul zaharului din sange, previne afectiunile inimii, sporeste nivelul de energie si creste rezistenta fizica la efort. Mod de preparare supa crema de linte Pasul 1 – intr-o cratita cu apa punem lintea la fiert (este bine ca inainte de a fi folosita sau fiarta sa fie lasata 12[...]
Citeste tot

supa crema de linte

Ciorba de pui

Una dintre cele mai cunoscute ciorbe, este cea de pui. Foodart.ro iti prezinta o metoda simpla pentru a prepara o delicioasa ciorba de pui. Ciorba de pui se prepara astfel: Punem la fiert tacamurile de pui impreuna cu pulpele si le lasam sa fiarba pana cand fac spuma (pe care o curatam). Apoi adaugam legumele spalate, curatate[...]
Citeste tot

ciorba de pui

Supa de pui cu taitei

O reteta gustoasa si usor de preparat, ideala pentru o duminica linistita in familie. Mod de preparare supa de pui cu taitei: Punem la fiert tacamurile de pui impreuna cu pulpele, morcovii, ceapa si telina, si le lasam sa fiarba la foc mic (pentru a iesi o supa cat mai limpede). Dupa ce au fiert strecuram supa[...]
Citeste tot

supa de pui cu taitei

Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta are un gust deosebit, in acelasi timp fiind usor de gatit. Mod de preparare Ciorba de vacuta: Curatam si spalam bine legumele, apoi le tocam incercand sa aiba aproximativ aceleasi dimensiuni. Punem ceapa la calit, adaugam pastarnacul, telina, morcovul, prazul, dovlecelul si ardeiul gras, apoi cuburile de carne. Peste aceasta compozitie vom adauga apa,[...]
Citeste tot

ciorba de vacuta

Ciorba radauteana de pui

Una dintre cele mai interesante ciorbe, ciorba radauteana de pui, iti ofera o masa deosebita si in acelasi timp foarte gustoasa. Punem la fiert tacamurile si pulpele de pui, iar cand sunt gata strecuram supa. In supa astfel strecurata vom adauga legumele spalate, curatate si tocate, alaturi de carnea facuta franjuri (de pe pulpe si tacamuri). Compozitia[...]
Citeste tot

ciorba radauteana